Degustacija vina i posjet podrumu

Predstavljamo vam degustacijske opcije u kušaoni naše vinarije. U nastavku izaberite jednu od opcija i rezervirajte svoj termin putem online obrasca.

Točenje u čašu vrhunskog suhog crnog vina Liberan autohtone sorte plavac mali, u kušaoni vinarije Škurla na Pelješcu

Klasična degustacija:
3 vina + liker

Prezentacija i degustacija 3 vina po izboru i jednog likera. Razgled podruma, priča o proizvodnji, vinariji i vinskoj tradiciji na Pelješcu.

Detalj točenja bijelog vina u čašu u rustikalnom ambijentu kušaone u vinariji. na boci se nazire naziv Rukatac, u pozadini iza trsa vinove loze su vidljive druge boce vina

Klasična degustacija:
4 vina + liker

Prezentacija i degustacija 4 vina po izboru i jednog likera. Razgled podruma, priča o proizvodnji, vinariji i vinskoj tradiciji na Pelješcu.

Plata s tradicionalnim dalmatinskim proizvodima: domaći kruh, kravlji i kozji sir, pršut, pečenica, masline, bademi. Vina Vinarije Škurla u bocama: vrhunsko suho crno vino plavac mali Liberan, kvalitetno suho crno vino Plavac mali i kvalitetno suho bijelo vino Rukatac. Natočene čaše crnog i bijelog vina. Prikazano na drvenom stolu u rustikalnom ambijentu

Degustacija uz hranu:
5 vina + liker + plata

Prezentacija i degustacija svih 5 vina  i jednog likera uz mediteransku platu. Razgled podruma, priča o proizvodnji, vinariji i vinskoj tradiciji na Pelješcu.

Popunite obrazac i rezervirajte svoj termin

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top